Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе много разочарован от

...
 Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе много разочарован от
Коментари Харесай

Генчев: Не можах да позная отбора, това е срамно петно

 Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе доста отчаян от загубата с 1:4 като хазаин от Хебър. Специалистът е изумен, че през втората част играта на неговия отбор е била цялостен безпорядък. 
 Хебър разпиля Локо (Сф) в Хебър разпиля Локо (Сф) в " Надежда " и записа първа победа под управлението на Пенев
“Мачът стартира чудесно за нас, имахме обстановки да увеличим преднината, само че в най-неподходящия миг ни изравниха. След втория гол на Хебър настана цялостен безпорядък, въобще не можах да позная тима. Все едно нещо се промени в главите на играчите. Не правеха нищо, от това, което би трябвало. Трябва да се съблюдава дисциплината. Не трябваше да вършим нищо по-различно от първото полувреме, само че необяснимо за мен нямаше нищо общо. Като цяло за нашите упоритости е сериозен удар. Срамно леке и оскърбление за нас. В началото нищо не подсказваше, че ще загубим срещата, да не приказваме за подобен резултат. Показали сме, че след проваляне реагираме добре. Сега би трябвало да създадем разбор на този мач. Всичко, каквото можаха вкараха Хебър ”, сподели Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР